Toyvian плишани крпи Бебе зајаче играчки полнети играчки зајаче удобност ќебе зајак утешител ќебе бебе зајаче ќебе за спиење беж смирувачки играчки забивачки крпи см?
  • Неодамнешно

Toyvian плишани крпи Бебе зајаче играчки полнети играчки зајаче удобност ќебе зајак утешител ќебе бебе зајаче ќебе за спиење беж смирувачки

DEN 1038.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бебе Асистирајте крпа-ултра и удобно, супер нежно за допир на кожата, без пролеана, пријателска за кожата, безбеден за употреба Безбедносно ќебе за зајаче- Погодно за новороденчиња, бебиња, новороденчиња и мали деца. Полнено ќебе за зајаци- loveубовна безбедносна играчка и материјал ќе му донесат на бебето чувство на безбедност кога ќе ја гушкаат играчката за да ги олеснат во спиењето брзо и да им дадат временски сон. Зајак ќебе за глава- Погодно за новороденчиња, бебе, новороденчиња и мали деца. Babyебе за удобност на бебето за зајаци- Симпатични дизајни за ребрабит, идеален прекрасен подарок за нови мајки или за туш за бебиња. Бебе Асистирајте крпа-ултра и удобно, супер нежно за допир на кожата, без пролеана, пријателска за кожата, безбеден за употреба. Безбедносно ќебе за зајаче- Погодно за новороденчиња, бебиња, новороденчиња и мали деца. Полнено ќебе за зајаци- loveубовна безбедносна играчка и материјал ќе му донесат на бебето чувство на безбедност кога ќе ја гушкаат играчката за да ги олеснат во спиењето брзо и да им дадат временски сон. Зајак ќебе за глава- Погодно за новороденчиња, бебе, новороденчиња и мали деца. Babyебе за удобност на бебето за зајаци- Симпатични дизајни за ребрабит, идеален прекрасен подарок за нови мајки или за туш за бебиња. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на пешкир за асистенција - Големина : Околу 26x26x12cm смирувачки играчки. - Топол совет : Почитуван купувач, поради ефектот на осветлување, осветленост на мониторот, рачно мерење и сл., Може да има некои мали разлики во бојата и големината помеѓу фотографијата и вистинската точка што ги смирува играчките за бебиња. - Боја : Беж и бели крпи за заби.