Дрвен Знак За Добредојде За Новороденчиња-Здраво, Јас Сум Нов Овде Знак За Име На Бебе - Тркалезен Знак За Најава За Бебиња За Болници-Знак За Статистика За Пристигн?
  • Неодамнешно

Дрвен Знак За Добредојде За Новороденчиња-Здраво, Јас Сум Нов Овде Знак За Име На Бебе - Тркалезен Знак За Најава За Бебиња За

DEN 140.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВРВЕН КВАЛИТЕТ : нашиот знак за новороденче е направен со врвен квалитет дрвен материјал кој го промовира овој знак за подолга употреба Нема да се деформира или скрши во одреден временски период и е отпорен на корозија. Овие својства обезбедуваат издржливост на дискот за објавување бебиња. DESIGNEDОНОМСКИ ДИЗАЈНИРАН : овој знак за најава за раѓање на бебиња е прецизно изработен и постигнува тркалезна форма користејќи напредна технологија за сечење без да остави никакви несовршености и остри рабови. Внимателно дизајниран за побезбедна употреба рабовите и површината на овој дрвен диск се измазнуваат за да не ги повредат доенчињата додека држат. ФОТО РЕКВИЗИТ ЗА НОВОРОДЕНЧИЊА : нашиот знак за новороденче е околу 4,75 инчи во должина и ширина со дебелина од околу 3мм. производ за спомен кој е совршен и уникатен имот за фотографии од новороденчиња. Со овој диск за објавување, можете да ја споделите вашата најава за новороденче со вашите пријатели и членови на семејството. НАЈАВЕТЕ ПРИСТИГНУВАЊЕ НА БЕБЕТО : Објавувањето на доаѓањето на бебето е еден од најсреќните моменти што родителите би можеле да ги добијат во текот на нивниот живот.