Пенкала за играње За Бебиња И Мали Деца-Мал Двор за Играње За Бебе, 36 х36 Игралиште За Бебешки Порти За Внатрешни И Надворешни, Простор За Играње Ограда За Бебиња Со М?
  • Неодамнешно

Пенкала за играње За Бебиња И Мали Деца-Мал Двор за Играње За Бебе, 36 х36 Игралиште За Бебешки Порти За Внатрешни И Надворешни,

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Мала И Цврста Игралиште За Бебиња : широка 36 инчи и должина од 36 инчи прават доволно простор за играње на бебето внатре, а 27 инчи е совршена висина за држење на бебето кога стои или одиИсто така, секој агол од пенкалото за играње има вшмукувачки чаши против лизгање на дното,не е лесен за движење и паѓање, направете ја игралиштето цврсто и безбедно. ?Игралиште За бебиња Направете Го Вашето Бебе Во Безбедна Област за Играње : користете ја оваа игралиште за бебиња кога вашето бебе ќе почне да се качува и ќе почне да оди,тоа ќе го задржи вашето бебе во безбедна област,избегнувајте бебе соборено или преместено нешто што можеби ќе се случи некоја опасна ситуација. ?Видете Иако Мрежата Им Дава На Бебето И Родителите 360° Агол На Гледање : дизајнот го прави бебето во ова пенкало за играње да ги види своите родители и да се чувствува пријатно.Исто така, родителите можат да го набљудуваат однесувањето и емоциите на бебето за да го придружуваат и утешат вашето бебе кога е потребно. ?Лесно Се Склопува и Чисти : имајте инструкции во пакетот,ќе покаже како да се состави игралиштето,неколку цевки,неколку споеви врска и едно парче шиена ткаенина потребни се само неколку минути за да се инсталира.