астркиз Бохо Тропски Акварел Градина И Орхидеја Ѕид Налепници Кора и Стап, Пвц Пустината Сонце Палма Лист Ѕид Налепници, Ботанички Ѕид Уметност Декор За Детска Соб?
  • Неодамнешно

астркиз Бохо Тропски Акварел Градина И Орхидеја Ѕид Налепници Кора и Стап, Пвц Пустината Сонце Палма Лист Ѕид Налепници, Ботанички

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За лесна инсталација, ги исекуваме налепниците на неколку парчиња Објавете ги ѕидните мурали во низа според серискиот број на панелите. Материјал : пвц. Осигурајте се дека позицијата што сакате да ја користите пред да ја користите бидејќи тие не се отстранливи. Излупете и залепете. Препорачуваме да се користи на бел ѕид за да се покаже бојата на производот повеќе живописни. Овие налепници може да се користат за украсување на домот, како што се детска спална соба, игротека, дневна соба, Училница, декорација на мебел итн. Погоден само за мазни, рамни, чисти и суви површини. Не се препорачува употреба на текстура бидејќи може да падне. Карактеристики НА производот ДИЗАЈНИ-боемски минималистички модерен стил, прилагодете го вашиот простор за живеење. КВАЛИТЕТ-Транспарентен пвц материјал, кора и стап. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА – Излупете од подлогата, залепете на рамна, мазна, чиста и сува површина. ЛЕСНО ЗА ЧИСТЕЊЕ – отпорен на вода, избришете со влажна крпа. Погоден само за мазна, рамна, чиста и сува површина, не се препорачува да се користи на текстурираната површина.