Рашири Ултра Мека Дрес Плете Опремени пакет n Плеј Листови Во Собата 2 Пакет, Се Вклопуваат Преносни/Мини Креветчиња Листови, Плејардс Душек Влошки Безбедно и Цврст?
  • Неодамнешно

Рашири Ултра Мека Дрес Плете Опремени пакет n Плеј Листови Во Собата 2 Пакет, Се Вклопуваат Преносни/Мини Креветчиња Листови, Плејардс Душек Влошки

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Џерси Плете Ултра Меко и 4-насочно Истегнување : Изработено од 100% висококвалитетна мека растеглива плетена ткаенина од дрес. ЛИСТОВИТЕ ЗА мини креветчиња GRSSDER нудат маичка за дишење, апсорбирачка пот, како чувство за исклучителна удобност, обезбедувајќи им на вашите малечки сеф и да останат на место во текот на денот. Универзално Вклопување-Со Димензии 38 "х 24 " х 6". Нашите мини чаршафи за бебиња доаѓаат со еластична лента насекаде околу страните за безбедно да ги соберат сите стандардни душеци за играње пакети. Тие се многу лесно да се стави во место, дури и кога ќе треба да се промени пакет n игра душеци листови во брзање. Совршен како подарок за туширање за бебиња или за сопствен расадник. Јаболко За Неколку Секунди : Благодарение на еластичното дно, нашите листови за играње пакети доаѓаат во класичен, прилично стилски флора принт што ќе ги стави завршните допири на секоја постелнина. Осигурајте се да и дадете на вашата мила спокоен и мирен кревет за одмор.