Седиште За Обука за тенџере Со Скалила За Столче, Тоалет За Обука На Алајна Нокшир За Деца Момчиња Девојчиња Мали Деца Бебе-Удобен Безбеден Тренер За Седишта За При?
  • Неодамнешно

Седиште За Обука за тенџере Со Скалила За Столче, Тоалет За Обука На Алајна Нокшир За Деца Момчиња Девојчиња Мали Деца Бебе-Удобен Безбеден Тренер

DEN 1408.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УДОБНО И ЦВРСТО-Ги Претвора тоалетите со големина на возрасни во седишта за обука погодни за деца, осигурувајќи дека децата се чувствуваат безбедно и сигурно Контурното седиште нуди удобно и безбедно седење за бебе со влошки против лизгање под за стабилност. НАЈДОБРО ОДГОВАРА за-одговара на повеќето тоалети со стандардна големина со висина од 13,87"- 16. Вклучува прилагодливи нозе кои сместуваат различни висини на тоалетот. Ова седиште за тенџере со скалила се отвора ефикасно и лесно се чува, одржувајќи ја вашата бања достапна за млади и стари. ЛЕСНО СКЛОПУВАЊЕ / САНИТАРНО - ова седиште за обука за тенџере е лесно да се состави. Столот за нокшир лесно се преклопува за практичен и лесен простор за максимизирање на складирањето. Нашиот целосно пластичен дизајн е одличен за лесно и хигиенско чистење. ПРИЛАГОДЛИВ ЧЕКОР-Се Одликува со прилагодлив широк чекор што не се лизга со две височини што го прави овој тренер погоден за сите возрасти.