Salutuy бебе анти -ролна страна за спиење перница, мултифункционален бебиња заболување мек памук за дишење, симпатична мечка шема за новороденче, за спиење, за спиење, ?
  • Неодамнешно

Salutuy бебе анти -ролна страна за спиење перница, мултифункционален бебиња заболување мек памук за дишење, симпатична мечка

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Памучна ткаенина : Мултифункционална перница за бебиња е изработена од висококвалитетна памучна ткаенина, мека и пријателска со кожата, дише, не токсична, безбедна и удобна за употреба Страничен позиционер за спиење : Бебето за бебиња усвојува цилиндричен дизајн, кој е специјално дизајниран да се грижи за спиењето на бебето и одговара на телото на бебето. Перница на вратот : Перница за новороденчиња може да се користи како перница за вратот, исполнета со еколошки памук за ПП за да се обезбеди удобен сон за бебето. Симпатична и убава : мечка шема на перница, светла и освежувачка боја, уникатна и нежна, целокупната изгледа симпатична и модерна, убава и практична. Идеален подарок : Перница за спиење на бебето е совршен избор за подароци за новороденчиња, деца, бремени жени, пријатели, членови на семејството како подароци за роденден, божиќни подароци, итн. Памучна ткаенина : Мултифункционална перница за бебиња е направена од висококвалитетна памучна ткаенина, мека и пријателски за кожата, дише, не токсичен, безбеден и удобен за употреба. Страничен позиционер за спиење : Бебето за бебиња усвојува цилиндричен дизајн, кој е специјално дизајниран да се грижи за спиењето на бебето и одговара на телото на бебето. Перница на вратот : Перница за новороденчиња може да се користи како перница за вратот, исполнета со еколошки памук за ПП за да се обезбеди удобен сон за бебето. Симпатична и убава : мечка шема на перница, светла и освежувачка боја, уникатна и нежна, целокупната изгледа симпатична и модерна, убава и практична. Идеален подарок : Перница за спиење на бебето е совршен избор за подароци за новороденчиња, деца, бремени жени, пријатели, членови на семејството како подароци за роденден, Божиќни подароци, итн.

Item Type:
Baby Bolster
Material:
Pure Cotton Washer Wrinkle Fabric, PP Cotton
Size:
Approx. 71 x 11cm / 28 x 4.3in
Package List:
1 x Pillow:
Note:
1. Please allow 1‑3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: