Бебешки Вграден Лист За Корпа-Се Вклопува За Јасно Достигнување На Раката, Камбрија, Мини Езе 2 во 1 Соспан, Пренослив Корпа За Гнездо Чико Лулаго , Памучен Лист за Ко?
  • Неодамнешно

Бебешки Вграден Лист За Корпа-Се Вклопува За Јасно Достигнување На Раката, Камбрија, Мини Езе 2 во 1 Соспан, Пренослив Корпа За Гнездо

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дополнителни Меки : листот за корпа е изработен од висококвалитетен памук, без употреба на пестициди или други штетни хемикалии Супер мека, пријателска за кожата, дише и не иритирачка што ќе му даде на вашето бебе мека и удобна површина за одмор. ● Вграден Лист : Мерки 18" х 32". Дизајнот на еластичната лента обезбедува цврсто вклопување на листот од корпата со душекот и останување рамен и не се движи, создавајќи безбедна и удобна средина за спиење за бебето. Перење во машина : листовите нема да се намалат или избледат по миењето, отпорни на Избледување и брзо сушење. Машина за перење на нежен циклус. Исушете се на тивок оган или исушете ја линијата. ● Совршен Подарок : Одличен избор за секоја мајка и убав бебешки туш или роденденски подарок. ● Услуга за задоволство : ние ќе се потрудиме да ви служиме додека не бидете задоволни. Ако поради некоја причина не сте задоволни со вашиот лист со корпа, ве молиме контактирајте не директно. Дополнителни Меки : листот за корпа е изработен од висококвалитетен памук, без употреба на пестициди или други штетни хемикалии. Супер мека, пријателска за кожата, дише и не иритирачка што ќе му даде на вашето бебе мека и удобна површина за одмор. ● Вграден Лист : Мерки 18" х 32". Дизајнот на еластичната лента обезбедува цврсто вклопување на листот од корпата со душекот и останување рамен и не се движи, создавајќи безбедна и удобна средина за спиење за бебето.