15 пакувања батерии со бајки управувана, 6,6ft 20 LED сребрена жица жица светла водоотпорна светулка мини предводена starвездена светлина за забавни занаети Свадба Ноќта ?
  • Неодамнешно

15 пакувања батерии со бајки управувана, 6,6ft 20 LED сребрена жица жица светла водоотпорна светулка мини предводена starвездена светлина

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Прекрасна алатка за декорација - Добијте 15 комплети во 1 пакет за повеќе дизајни за DIY! Секоја светло на низа е со 6,6ft (2м) флексибилна тенка сребрена жица и 20 парчиња светли микро LED диоди, кои можат лесно да се свиткаат и да се обликуваат Оставете ја вашата фантазија и бидете ваш сопствен дизајнер и декоратор. Одлична репелуција на вода - IP65 водоотпорни жици на жици со изолиран лак се тотално потопени (освен кутијата за батерии). Може да се стави во вода за да се постигнат неверојатни ефекти на атмосферата и да се обезбеди стабилно трае дури и во дождливи денови или во влажна околина. Преносни мини LED светла - Карактеристика во лесна и мини големина, можете да ги носите овие starвездени светла каде и да сакате, куќиште со батерија со големина на палецот (големината на батеријата на LED стринг -светлата е само 0,9*2 инчи) е лесно да се скрие За беспрекорен декор.

Brand:
Decorman Total length per string