Veeki Завеса светла за спална соба 12 starsвезди 138 LED завеса низа светла со далечински управувачи, 8 режими, батерии што висат висечки starвездени светла за спална соба/ wallи?
  • Неодамнешно

Veeki Завеса светла за спална соба 12 starsвезди 138 LED завеса низа светла со далечински управувачи, 8 режими, батерии што

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⭐ 【12 светли starsвезди】 Оваа завеса светло има 12 starsвезди (6 големи и 6 мали), вкупно 138 компјутери LED диоди, кога е вклучена жицата, може да ви обезбеди доволно светлина за да ја покажете убавината на прозорецот после се украсени ⭐ 【8 режими】 Постојат 8 режими за осветлување, кои се комбинација, во бранови, секвенцијален, блиц, бавен сјај, трепкање, блиц и стабилно вклучено. Не треба да одржувате стабилно цело време, може да се постави во кој било режим што ви се допаѓа преку далечинскиот управувач. ⭐ 【Операција за батерии и далечински управувач】 Светлото на жицата на завесата се напојува со 3 батерии на АА (не е вклучено). Може да се користи насекаде, без оглед на локацијата. Покрај тоа, далечинскиот управувач има и функција за тајминг (6 часа, 18 часа надвор) и функции за прилагодување на осветленост. ⭐ 【Лесен за употреба】 Starвездената завеса за завеси усвојува линеарен дизајн, што е погодно да се обеси директно на рамката за завеси. Вкупната должина на завесите светла е 6,56 стапки. Може да се користи како светло за позадината на завесата за да ги покаже вашите уникатни завеси. Овие жици светла се лесни во тежина и не се лесни за паѓање кога висат. ⭐ 【Исклучителна декорација】 Оваа декоративна низа светлина не само што може да се обеси на прозорци/завеси, туку може да се користи и во Божиќ, матурска, роденденска забава, тематска забава, бар, кафе, спална соба, внатрешен двор. Како да се користи за украсување, Можете да ја користите вашата имагинација. ⭐ 【12 светли starsвезди】 Оваа завеса светло има 12 starsвезди (6 големи и 6 мали), вкупно 138 компјутери LED диоди, кога е вклучена жицата, може да ви обезбеди доволно светлина за да ја покажете убавината на прозорецот после се украсени. ⭐ 【8 режими】 Постојат 8 режими за осветлување, кои се комбинација, во бранови, секвенцијален, блиц, бавен сјај, трепкање, блиц и стабилно вклучено. Не треба да одржувате стабилно цело време, може да се постави во кој било режим што ви се допаѓа преку далечинскиот управувач. ⭐ 【Операција за батерии и далечински управувач】 Светлото на жицата на завесата се напојува со 3 батерии на АА (не е вклучено). Може да се користи насекаде, без оглед на локацијата. Покрај тоа, далечинскиот управувач има и функција за тајминг (6 часа, 18 часа надвор) и функции за прилагодување на осветленост. ⭐ 【Лесен за употреба】 Starвездената завеса за завеси усвојува линеарен дизајн, што е погодно да се обеси директно на рамката за завеси. Вкупната должина на завесите светла е 6,56 стапки. Може да се користи како светло за позадината на завесата за да ги покаже вашите уникатни завеси. Овие жици светла се лесни во тежина и не се лесни за паѓање кога висат.