Didiseaon Home Decor 12pcs Божиќ недовршени дрвени оревици DIY празно оревчести фигури Неизречени украси за оревчести за Божиќни камиони за мантија, случаен стил Божиќни украс?
  • Неодамнешно

Didiseaon Home Decor 12pcs Божиќ недовршени дрвени оревици DIY празно оревчести фигури Неизречени украси за оревчести за Божиќни камиони за

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Божиќни украси за оревчести, одлични за собирање или додавање среќна атмосфера на вашиот простор за живеење и Божиќна забава Подготвена фигура на оревчеста, декоративен украс за Божиќ, дневна соба, спална соба или друг затворен простор. Можете да сликате на неа, правејќи го тоа да стане украс за десктоп или украс за уредување. Тие се стручно направени со мазни површини и рабови. Обезбедете часови на забава и креативност. Обезбедените украси од дрво имаат неограничени можности, погодни за занаети со рачно насликани деца. По графитите или цртежот, тој ќе стане креативен украс, кој е многу украсен за дома. Креативниот модел на дрвени оревици, креативни и интересни, е добар модел за цртање на графити DIY графити. Божиќни украси за оревчести, одлични за собирање или додавање среќна атмосфера на вашиот простор за живеење и Божиќна забава. Подготвена фигура на оревчеста, декоративен украс за Божиќ, дневна соба, спална соба или друг затворен простор. Можете да сликате на неа, правејќи го тоа да стане украс за десктоп или украс за уредување. Тие се стручно направени со мазни површини и рабови. Обезбедете часови на забава и креативност. Обезбедените украси од дрво имаат неограничени можности, погодни за занаети со рачно насликани деца. По графитите или цртежот, тој ќе стане креативен украс, кој е многу украсен за дома. Креативниот модел на дрвени оревици, креативни и интересни, е добар модел за цртање на графити DIY графити.