Гриндеа Божиќни светла затворени украси за снегулка-2 парчиња 7 LED топло бело маркирање и батерија со напојување со снегулки за Божиќни подароци, ретро снегулка дек?
  • Неодамнешно

Гриндеа Божиќни светла затворени украси за снегулка-2 парчиња 7 LED топло бело маркирање и батерија со напојување со снегулки за Божиќни

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Информации за големината : Секоја Божиќни украси мерат приближно 7 "x 6,5" x 2,8 "/17.8cm x 16,5cm x 7.1cm, соодветната големина може добро да се совпадне со повеќето мантили и класичната апелајс ќе крене силна Божиќна атмосфера. Оперирани батерии од 2АА : работи со 2 батерии АА (кои (кои не се вклучени, ве молиме забележете). Со 7 LED светилки на секој држач за порибување, едноставно осветлете го држачот за порибување со прекинувачот на дното - зголемете ја топлата атмосфера на Божиќ и тоа е одличен Божиќен подарок и декоративен. Висок материјал : LED осветлена снегулка Орнаменти се изработени од сребро леано железо со отпорност на топлина, отпорност на абење, отпорност на корозија, отпорност на ниска температура, секој од пондерираните сет на држачи за порибување има кука за порибување, изградена за да издржи целосни подигнувачи на порибување и со големина на десно. Класичен дизајн : 2 парчиња хрситмас украси се во шема на снегулка која често се користи во Божиќни украси, многу симпатични и класични, а текстурата и завршницата на држачите за порибување на камин го прават стилски декор на рамни површини. Виндоус, полици и така натаму, и може да се применат за да висат празнични украси и да ги украсуваат вашиот дом, канцеларија, кафуле, свадба, роденденска забава, Божиќна забава и многу повеќе. Информации за големината : Секоја Божиќни украси мерат приближно. 7 "x 6,5" x 2,8 "/17.8cm x 16,5cm x 7.1cm, соодветната големина може добро да се совпадне со повеќето мантили и класичната апелајс ќе крене силна Божиќна атмосфера. Оперирани батерии од 2АА : работи со 2 батерии АА (кои (кои не се вклучени, ве молиме забележете).