ОРНАМЕНТ На Ѕвезда И Месечина Декор На Венец Декор За Детска Соба Декор На Домот Висечки Украс Ѕид Венец Ѕид Виси Украсете Украси За Приврзоци За Домаќинство Креве?
  • Неодамнешно

ОРНАМЕНТ На Ѕвезда И Месечина Декор На Венец Декор За Детска Соба Декор На Домот Висечки Украс Ѕид Венец Ѕид Виси Украсете Украси За Приврзоци

DEN 155.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ѕид ВИСИ ДЕКОР Карактеристики на едноставна структура, може да се закачи на вашиот ѕид или други места, декоративни и убави КРЕВЕТ ВИСИ ДЕКОРАЦИЈА Одлична изработка, посветете максимално внимание на секој детал за да му дадете прекрасен и привлечен изглед. ФАРМА КУЌА ДЕКОР ??Неговиот уникатен дизајн ќе го направи вашиот дом да изгледа уникатно и шармантно, практично за вашата забава. УКРАС ЗА СПАЛНА СОБА ??Со креативен и убав дизајн, висечкиот декор е соодветен подарок за пријателите и семејствата. ДЕКОРАТИВЕН ПРИВРЗОК користи Широк спектар на апликации, погоден за ѕид, прозорец, завеса, трем, градина, спална соба итн. Пакетот Вклучува 1 х Ѕвезда Приврзок Карактеристики-Големина : Околу 140, 00Х14, 00Х2, 50см/55, 02Х5, 50Х0 Фото Реквизит. - Материјал : Крпа Спална Соба Приврзок-Боја : сребрена спална соба украс - со креативен и убав дизајн, виси декор е соодветен подарок за пријатели и семејства ѕвезди виси декор. - Скрши досадно чувство на простор, полн со стил, погоден за стил на сцени на простор појавување банер ѕвезда венци стример. - Неговиот уникатен дизајн ќе го направи вашиот дом да изгледа уникатно и шармантно, практично за вашата партиска ѕвезда жичен висечки транспарент.