Божиќен Уникатен Држач За Пари, Рачно Изработена Дрвена Елка, Ирваси, Држач За Пари За Снешко, Идеја И Слатки Украси За Празнични Дрвја, Обесени Украси За Божиќна Ра?
  • Неодамнешно

Божиќен Уникатен Држач За Пари, Рачно Изработена Дрвена Елка, Ирваси, Држач За Пари За Снешко, Идеја И Слатки Украси За Празнични Дрвја,

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Qurzzallesting божиќ Уникатен Носител На Пари Q Големина : 3 x 6 инчи Двослоен држач за готовина е изработен од висококвалитетно дрво, само неколку едноставни операции што можете да ги комбинирате во совршени Божиќни украси За Торта со пари. Има 10 дупки за ставање пари во која било деноминација. Qulestrates 3 Различни Дизајни, Вклучувајќи Ирваси, Дрво, Снешко, Секој Ќе Се Чувствува Посебно И Возбудливо Кога Прима Подароци Со Носителите На Овој Зимски Дизајни На Животни. Qustrame spome И Portable Quall Сѐ што треба Да направите е да ги навивате парите и да ги ставите во дупките за совршен подарок. Задната страна на секој украс е табла за да се овозможи лична порака да биде напишана со пенкало за боја или пенкало за табла. Quldramade questents : вашите најблиски не сакаат да добијат здодевна банкарска картичка За Божиќ! Овие симпатични носители ќе направат изненадување за давање готовина!Божиќните паричници треба да се направат рачно, а некое едноставно склопување може да добие уникатна Божиќна декорација!. Qustfect Distfect Quet задната страна на секој украс е табла за да се овозможи желба да се напише со пенкало за боја или пенкало за табла.Ирваси, Новогодишна елка, Пингвин совршено одговараат На божиќната атмосфера за да го направат овој паричник поспецијален, уникатен Подарок За Божиќ /Роденден /Свадба /Дипломирање /Забава. Qurzzallesting божиќ Уникатен Носител На Пари Q Големина : 3 x 6 инчи. Двослоен држач за готовина е изработен од висококвалитетно дрво, само неколку едноставни операции што можете да ги комбинирате во совршени Божиќни украси За Торта со пари. Има 10 дупки за ставање пари во која било деноминација.