Тојвиски Бел Украс 3д Обесена Декорација На Снегулки Хартија Божиќна Празнична Венец Хартија Божиќни Венци Украси За Божиќ Нова Година Украси На Таванот На Прозор?
  • Неодамнешно

Тојвиски Бел Украс 3д Обесена Декорација На Снегулки Хартија Божиќна Празнична Венец Хартија Божиќни Венци Украси За Божиќ Нова

DEN 118.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3д Украси За Снегулки Сребрена Бела Снегулка Картонска Низа Божиќни Висечки Украси Направете ги вашите украси поелегантни и романтични. Погоден за виси од таванот, на ѕидот, прозорците, тремот, продавниците, новогодишните елки и така натаму. Дебели и тврди хартии, не е лесно да се скршат. Одлично За Божиќ, Нова година, роденден или која било друга забава. 3д Украси За Снегулки Сребрена Бела Снегулка Картонска Низа Божиќни Висечки Украси. Направете ги вашите украси поелегантни и романтични. Погоден за виси од таванот, на ѕидот, прозорците, тремот, продавниците, новогодишните елки и така натаму. Дебели и тврди хартии, не е лесно да се скршат. Одлично За Божиќ, Нова година, роденден или која било друга забава. Описова е низа од снегулки која има три различни дијаметри : 8 см, 10 см, 12 см, 4 парчиња од секој дијаметар. Сите снегулки се направени од увезени дебели,бисерни и сребрени бели картони и рачно зашиени. Со добар материјал и изработка, оваа ставка ќе биде декорација со високи перформанси.