SY SUPER BANG CHRISTOR ORNAMENTS Set, 36PCS ShatterPruof Christmas Hanking Ball Arnaments за украси за Божиќ, за затворен хотел хотелска забава Денот на благодарноста Декор за одмор - Sky Blue.
  • Неодамнешно

SY SUPER BANG CHRISTOR ORNAMENTS Set, 36PCS ShatterPruof Christmas Hanking Ball Arnaments за украси за Божиќ, за затворен хотел хотелска забава

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

2022 Колекција за Божиќни украси : Постојат 12 бои и разни големини на Божиќни стилови за да изберете за да ви помогнеме да изградите шарен Божиќен празник Ако сè уште барате украси за Божиќни теми од 2022 година, пробајте. Различни материјали : Пластика, овие украси за новогодишни елки се изработени од висококвалитетни материјали, така што тие се многу издржливи и расипувачки. Тие се многу погодни за семејство со деца, стари лица и миленичиња. Создадете прекрасна и прекрасна елка : Секој сет за божиќни украси вклучува ирваси, топка од тиква и мулти-големина Божиќна топка, која има силен стил на Божиќни елементи и може брзо да ви помогне да изградите шарена новогодишна елка. Широко употреба : Божиќни украси за топки можат да се користат во домови, дневни соби, канцеларии, супермаркети и деловни центри; Може да се користи и во затворено и на отворено.