LED 3D светла за завеси, USB за полнење на прозорецот за завеси, светло, светла за украси во затворен простор, светла за украсување во спална соба за хотел за Божиќни сва?
  • Неодамнешно

LED 3D светла за завеси, USB за полнење на прозорецот за завеси, светло, светла за украси во затворен простор, светла за украсување

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❀ Полнење : USB напојување, напон од 5 V, низата на светлина на Icicle може директно да се поврзе со компјутерот, мобилното напојување и другото напојување Должина на кабелот за полнење USB 9,84ft, може да ги исполни барањата за полнење на долги растојанија. ❀ Водоотпорен : Оваа 3Д LED -светлосна светлина на завесата е IP44 оценета за да издржи капки за вода или прскања. ❀ Совршени декоративни светла : Погодно за украсување на затворено и надворешно. Може да се користи широко во спални соби, хотели, продавници за прозорци, продавници, фази, мантили, забави, свадби, Божиќ, Денот на вineубените, кујни, прозорци, wallsидови, бањи, врати, подови, тавани, итн. ❀ Романса и уметност : 3Д Декоративни светла во спалната соба, достапни во повеќе бои и топло бело. Има голема вкупна големина од 6,56 x 2,30ft, меко осветлување и одлична форма, што го прави тотално уметнички и многу романтичен. ❀ Разновидност на форми : 5 форми 3Д празнично ноќно светло, Дедо Мраз во форма на ноќна светлина, ноќна светлина во форма на снег, ноќна светлина на снегулка, ноќна светлина, форма на новогодишна форма, ноќна светлина, ветерна форма на ветер.