9,8 Инчен Домашен Знак За Домашно Писмо Може Да Се Совпадне Со Вештачка Венец од 30 см Со Венец За Декор За Закачување На Ѕид Антички Декор За Ѕидни Букви Дневна Соба В?
  • Неодамнешно

9,8 Инчен Домашен Знак За Домашно Писмо Може Да Се Совпадне Со Вештачка Венец од 30 см Со Венец За Декор За Закачување На Ѕид Антички Декор

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

РОМАН И ПРЕКРАСЕН ДИЗАЈН : Одличните Квалитетни Дрвени Букви За Ѕиден Декор "Н", "М", " Е "Доаѓаат Со Венец за"О" Новиот Дизајн Додава Повеќе Убави И Атракција За Дома Декор Писма. Може Да Го Менува Венецот Секоја Сезона Како Што Сакате.(Забелешка : Гарланд Не Е Вклучен). СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА и ПАКЕТ : Ѕидните Букви Доаѓаат Добро Спакувани со Венец и 10 Клинци. Буква "Н" : 9,8"Х 9,3 "В; Венец"О" Во Дијаметар од 11,8"; Буква" М" : 9,8"Х 10,4"В; Буква" Е" : 9,8"Х 8,5" В.Дебелината На 3 Букви Е 0,8 Инчи. (Забелешка : Гарланд Не Е Вклучен). ОДГОВАРА НА ЦЕЛИОТ АГОЛ НА ДОМОТ : Овие Домашни Дрвени Букви Со Венец Се Погодни За Внатрешно И Надворешно Закачување На Ѕид, Убав Декор За Ѕидот На Дневната Соба, Ходникот, Кујната, Трпезаријата, Влезот, Станот Итн. Може Да Биде Топол Подарок За Загревање На Куќата!(Забелешка : Гарланд Не Е Вклучен). ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА : Секоја Дрвена Буква Од Знаци За Декор На Домашен Ѕид Има Две Куки. Малиот Венец Од Фарма Има Јамка Во Задниот Дел. Заковете Ги Ноктите На Ѕидот И Одвојте Неколку Минути За Да Ги Измените Лисјата Наоколу. Закачете Го Хоризонтално Или Вертикално Како Што Сакате.(Забелешка : Гарланд Не Е Вклучен). РОМАН И ПРЕКРАСЕН ДИЗАЈН : Одличните Квалитетни Дрвени Букви За Ѕиден Декор "Н", "М", " Е "Доаѓаат Со Венец за"О". Новиот Дизајн Додава Повеќе Убави И Атракција За Дома Декор Писма. Може Да Го Менува Венецот Секоја Сезона Како Што Сакате.(Забелешка : Гарланд Не Е Вклучен). СОВРШЕНА ГОЛЕМИНА и ПАКЕТ : Ѕидните Букви Доаѓаат Добро Спакувани со Венец и 10 Клинци.