Christmasопхуин Плиш Божиќно порибување, Комплети за божиќни порибување не -токсични и без вкус пространа внатрешна просторија за квалитет на флонелен материјал со ку?
  • Неодамнешно

Christmasопхуин Плиш Божиќно порибување, Комплети за божиќни порибување не -токсични и без вкус пространа внатрешна просторија

DEN 180.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Уникатен дизајн】- Симпатичниот дизајн на кукли со кукли со безлични дедо Мраз додава многу забава на Божиќ 【Може да држи мали предмети】- Постои простран внатрешен простор, кој е многу погоден за поставување бонбони и мали подароци. 【Квалитетен материјал】- високо-квалитетен фланелен материјал, нетоксичен и без вкус, може да се користи со доверба. 【Висат лесно】- Со куки, можете лесно да висат чорапи на новогодишни елки, камини и закачалки. 【Добар избор за вашиот Божиќ】- Како можат Божиќните чорапи без иконите Божиќни чорапи, а да не спомнувам дека може да ги украси сите видови на соби, тој е погоден за домови, ресторани, клубови и барови за време на Божиќната сезона, и е совршен празник Декорација. Дизајнот на симпатична лична Дедо Мраз на Дедо Мраз додава многу забава на Божиќ. Со куки, можете лесно да висат чорапи на новогодишни елки, камини и закачалки.

Item Type:
Christmas Stocking
Material:
Flannel
Style:
Red, White
Package List:
2 x Christmas Stocking(Red, white) :