Среќен Украс За Новогодишна Елка 3 парчиња Божиќно Плико Писмо До Дедо Мраз Црвена Филц Божиќна Торба За Подароци За Бонбони Дедо Мраз Плик За Подароци Носители На ?
  • Неодамнешно

Среќен Украс За Новогодишна Елка 3 парчиња Божиќно Плико Писмо До Дедо Мраз Црвена Филц Божиќна Торба За Подароци За Бонбони Дедо Мраз

DEN 108.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чувствував ??Божиќ Плик Писмо До Дедо Мраз се направени од чувствува, и удобно да се допре, цврсти и не е лесно да се надолу, ви обезбеди за време на употреба. Со конец за лесно закачување или складирање. Украсете Ја Вашата Елка со Овие Божиќни желби. ??Дизајн : Карактеристики божиќ плик стил со рака вез дизајн, одлично за фестивали картички, ви овозможи во топла атмосфера. ??Лесно Се Користи : со низа за лесно виси или складирање, може да виси декорација на елка. многу одговарабале за држач За Божиќни картички за Украси За Новогодишни забави. ??Апликација : Погоден За различни празник, Божиќ, семејство пријатели партија, родендени свадба партија, Валентин. Почувствувана божиќна мала торба за подароци има стил на плик на дедо мраз, одличен за Божиќни честитки. ??Божиќен Плик на Дедо Мраз : можете да запишете што сака вашето срце во овој плик, или да скриете подарок како бонбони или чоколадо и мали картички овде.