Божиќно Здолниште За Божиќна Празнична Забава Украси За Украсување На Подлога Од Дрво Црвено Елка Здолниште Со Снегулка Рустикално За Среќен Божиќ Божиќни Празни?
  • Неодамнешно

Божиќно Здолниште За Божиќна Празнична Забава Украси За Украсување На Подлога Од Дрво Црвено Елка Здолниште Со Снегулка Рустикално

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАТЕРИЈАЛ : навистина нема потреба да се грижите дали здолништето На Новогодишната елка ќе се оштети на кој било начин, неткаен дизајн Со двојна ткаенина Дакрон, памук и најлон го прави исклучително издржлив ДОБАР КВАЛИТЕТ : здолништето беше направено од еднослоен слој дизајн, исклучително добро изработен. Отворете за да се вклопите наредени на дното на вашето дрво и може да се чуваат многу години!. ПОМОГНЕТЕ ДА СЕ ИСЧИСТИ : Нашето здолниште од дрво може да ви помогне да го одржите вашиот дом чист со собирање на иглите што паѓаат од вистински бор, и кои секогаш ќе завршат распространети низ целата куќа, ако не се правилно фатени и собрани. ПРИЛИКА : Направете прекрасни украси за Вашата Елка дома, училиште, продавница, канцеларија, супермаркет итн., додадете повеќе атмосфера на гозба во вашиот дом и чувајте ги остатоците од бор од подови или тепих. ХУМАНИЗИРАНА УСЛУГА : 100% задоволството е загарантирано со нашата политика За Враќање На Парите. Ве молиме купете го ова со доверба.