Вемун Лакови Топер Лак За Новогодишна Елка, Украси За Божиќни Лакови, Божиќен Лак Голем Топер За Новогодишна Елка Висечка Декорација За Венци Од Новогодишна Елка К?
  • Неодамнешно

Вемун Лакови Топер Лак За Новогодишна Елка, Украси За Божиќни Лакови, Божиќен Лак Голем Топер За Новогодишна Елка Висечка Декорација За Венци

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

РАКОТВОРБИ : Донесете празнична атмосфера во вашата куќа веднаш надвор од кутијата, зајакнете ги и импресионирајте ги пријателите и членовите на семејството ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Божиќниот лак може лесно да се врзе и отклучи, може да се повтори за употреба. Можете да ги користите за облекување на вашиот одмор и празничната атмосфера. ШИРОКА ПРИМЕНА : самостојните украсни лакови се погодни за видови прилики, можат широко да се применат Во божиќна забава или активности, селска свадба, украси за домови, прицврстете го лакот на венци. МАТЕРИЈАЛ ЗА ТОПЕР ЗА НОВОГОДИШНА ЕЛКА : Изработен од врвна полиестерска ткаенина, со голема форма на лак, едноставен, но моден, издржлив и рачно изработен, лесен и долгорочен за аплицирање, исто така не е лесен или избледен. ШТО ЌЕ ДОБИЕ : ќе добиете 1 парчиња лакови, секој лак е околу 22. 93 инчи, можете да ги користите на вашата забава или домашен декор, може да ја направи вашата забава поделикатна и да создаде весела празнична атмосфера. РАКОТВОРБИ : Донесете празнична атмосфера во вашата куќа веднаш надвор од кутијата, зајакнете ги и импресионирајте ги пријателите и членовите на семејството. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Божиќниот лак може лесно да се врзе и отклучи, може да се повтори за употреба. Можете да ги користите за облекување на вашиот одмор и празничната атмосфера. ШИРОКА ПРИМЕНА : самостојните украсни лакови се погодни за видови прилики, можат широко да се применат Во божиќна забава или активности, селска свадба, украси за домови, прицврстете го лакот на венци.