Лаумои 16 компјутери Бурлап Божиќни чорапи Дегони Божиќни камиони виси чорапи 14 инчи јута Бурлап памук Божиќна декорација за Божиќни украси за одмор и занаетчиски ?
  • Неодамнешно

Лаумои 16 компјутери Бурлап Божиќни чорапи Дегони Божиќни камиони виси чорапи 14 инчи јута Бурлап памук Божиќна декорација

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Обезбедено е : ќе добиете Божиќен сет на Бурлап чорапи од 16, секој чорап мери приближно 14 инчи, многу од нив за Божиќни украси и многу забава за одмор за вашето семејство Подигнување на лесни божиќни порибници : Овие божиќни чорапи се изработени од квалитетен памук и постелнина; Зашивањето на рацете е исклучително во изработката и во ред во детали; Овие чорапи не се лесни за губење на бојата, тие се перат и не се откопани, можат да ви служат долго време. DIY Craft Xmas Choxings : Овие Божиќни чорапи што треба да ги декорираат можат да бидат дизајнирани со вашето име, loveубов срце и датум во срце; Порибувањето има слатко мало везено срце во аголот и на манжетната симпатична мала отпечаток со потсетник. Презентации на Божиќ : Ова се семејни божиќни чорапи што сакате да им ги дадете на вашите партнери и членови на семејството; Тие прават идеален подарок што ќе му се даде на некој посебен, затоа што тие се прекрасни за практично секоја личност. Каде да се обесат : Овие лесни Божиќни чорапи можат да се применат на многу места околу куќата за да ви дадат визуелен ефект што привлекува око; Нашето порибување може да биде украсено со разнобојни Божиќни апликации на Дедо Мраз, снежни луѓе и снегулки на бела позадина.