ЗООНАИ Долга 7 стапки Рустикално Природно Дрво Венец Од Монистра Декор На Фарма Новогодишна Елка Венец Бохо Украси Ѕидни Висечки Молитвени Мониста Украс За Украсу?
  • Неодамнешно

ЗООНАИ Долга 7 стапки Рустикално Природно Дрво Венец Од Монистра Декор На Фарма Новогодишна Елка Венец Бохо Украси Ѕидни Висечки

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Изработен Од монистра од природно дрво, совршен завршен акцент на вашиот домашен декор! Големина : 7 стапки (84") во должина, се одликува со асортиман на украсни дрвени монистра во низа од 3 различни големини на монистра : 12мм, 16мм и 25мм. Овој Декор За Закачување На Дрвена Мушка Е одлична декорација за украсување на домот, виси на спалната соба и изгледа одлично обвиткано околу саксии со растенија,држачи за свеќи, тегли за ѕидови, обесени на ѕид, новогодишна елка,централно парче маса или стилизирани на послужавник за рустикален шик чувствувајте каде сакате. Одлична шанса да додадете сјај во стилот на украсување на вашиот дом и да добиете комплименти од сите што го гледаат !. Совршен подарок за Роденден, Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Денот на Благодарноста, Божиќ, Дипломирање и Секоја Пригода. ЗООНАИ Долга 7 стапки Рустикално Природно Дрво Венец Од Венец Декор На Фарма Новогодишна Елка Венец Бохо Украси Ѕидни Висечки Молитвени Мониста Украс ЗА Украсување НА Домот ЗООНАИ Молитвени Мониста Домашен Декор Е Совршен подарок за Роденден, Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Денот на Благодарноста, Божиќ, Дипломирањето и Секоја Пригода.