ФАФАН Во Темните Монистра За Вратите Приврзок Крпа Независност Топката Торба Топката Ден Декорација Пена Декорација Дома Декор Божиќ И Венци Отворено Кратка Долж?
  • Неодамнешно

ФАФАН Во Темните Монистра За Вратите Приврзок Крпа Независност Топката Торба Топката Ден Декорација Пена Декорација Дома Декор

DEN 192.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Американец Тоа Е Декор За Забави За Денот На Независноста, Може Да Се Примени И Во Комерцијални Прилики Како Хотели И Супермаркети За Да Го Привлечат Вниманието На Клиентите. Извонредната Изработка И Детали, Шик И Ретро Чувство За Вашето Место. 10пцин Денот на независноста Виси Топката Украс. Во Темните Монистра За Вратите Приврзок Крпа Независност Топка Торба Топката Ден Декорација Пена Декорација Дома Декор Божиќ И Венци Отворено Кратка Должинапликација : Ќе добиете украси за топки За Денот На Независноста, кои може да се применат за украсување на вашиот дом и да го направат полн со празнична атмосфера,вклучува : Можете Да добиете независен украс за висечки топки, кој може да ги задоволи вашите потреби, тие ќе бидат убави за украсување на вашиот дом и ќе станат дел од вашата празнична традиција, лесно можете да го обесувате приврзокот каде Сакате Да Избледите И Не Лесно Да Се Деформирате. Извонредната изработка и детали, шик и ретро чувство за вашето место.За оваа ставка декорација : висечките топчиња со Американски дизајн на неговата површина создаваат патриотска и фантастична декорација, Која лесно ќе ви ја осветли празничноста : Секоја Со Јаже од јута на врвот за лесно суспендирање.No Packagequality : овие украси за топки За Денот На Независноста се изработени од издржлива пена и материјал од полиестерска ткаенина, мека и еластична во текстура, без дополнителни алатки во боја.