Нубестиј Полиестер: Венци за венци на венец за автомобили украси домашни дрвја на врвови за гарланд големи за празник стример Божиќ декоративна продавница декор П?
  • Неодамнешно

Нубестиј Полиестер: Венци за венци на венец за автомобили украси домашни дрвја на врвови за гарланд големи за празник стример Божиќ декоративна

DEN 271.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Божиќен голем лак за подароци-привлечни и убави дизајни за украсување на новогодишната елка, направете ја вашата новогодишна елка по деликатна и шармантна Голем Боункот на Божиќ-можете да им го дадете на пријателите како подарок за домаќинство, ќе им се допадне. Весеки за празници за лакови-Орнаменти од дрвјата со деца Декорацијата на оваа елка ќе биде многу интересна на вашето дрво. Богата празнична атмосфера на вашиот дом. Лак за завиткување на подароци-совршен за украсување на вашата Божиќна забава, додавајќи повеќе празнична атмосфера. Партиски декор- Материјалите се совршена декорација за Божиќ, што го прави вашиот дом и забава по празнични. Карактеристики на списокот со пакети 1 x - Користејќи премиум полиестер, не е лесно да се искине, згасне и нема чуден мирис. Тоа е сигурен избор за лак за завиткување на подароци за дома. - Овој приврзок е лесен за употреба, лесен за расклопување и складирање за следните Божиќни божици. -ИЗИЗА : Околу 43.18in Topper Topper Toper.