PLPLAAOO 6PCS Божиќни декоративни чорапи торба за подароци за бонбони, украс за божиќни чорапки, мала торба за подароци, приврзок Божиќна декорација за дрвја Скали Камин?
  • Неодамнешно

PLPLAAOO 6PCS Божиќни декоративни чорапи торба за подароци за бонбони, украс за божиќни чорапки, мала торба за подароци, приврзок

DEN 225.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤ 【Мали и симпатични】 : Мали Божиќни украси, мала тежина, совршени за мини новогодишни елки или календари за доаѓање, тие ќе бидат многу симпатични и празнични ❤ Широко применливо】 : Божиќните украси за чорапи можат да украсат новогодишни елки, кревети, скали, камини, итн., Пополнување на целата куќа со празнично чувство. ❤ 【Места за апликации】 : Божиќните украси се погодни за украсување на новогодишни елки во домови, ресторани, хотели, клубови, барови, итн. Тие се идеален Божиќен подарок. ❤ 【Додавање забава】 : Симпатични украси за чорапи, исто така, можат да се користат за да се облекуваат празникот и да го осветлат просторот во затворен простор, за да можете да поминете поинаков среќен празник. ❤ 【Добра изработка】 : Овие божиќни чорапи се изработени од врвна ткаенина, со богати детални обрасци, уникатни и убави, рачни зашиени и цврсти. Симпатични украси за чорапи, исто така, можат да се користат за да се облекуваат празникот и да го осветлат просторот во затворен простор, за да можете да поминете поинаков среќен празник.

Item Type:
Christmas Sock Ornament
Material:
Cloth
Socks Size:
Approx. 15x10x14.5cm/5.9x3.9x5.7in
Weight:
Approx. 50g/1.7oz
Set:
6pcs Set
Package List:
6 x Christmas Sock Ornament
Note:
Manual measurement, please allow some errors.