Денот на благодарноста за Ноќта на вештерките пластична бакарна жица сијалица јаворов лисја од лисја, жица, светла за вештерки 4 метри 10 светла со батерија кутија з?
  • Неодамнешно

Денот на благодарноста за Ноќта на вештерките пластична бакарна жица сијалица јаворов лисја од лисја, жица, светла за вештерки 4 метри 10

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Имитирана дизајн на сијалицата, 10 транспарентни држачи за метални ламби на школка, секоја сијалица има 5 топла лесна бакарна жица предводена од ламби 【Meet Holiday Decorations Needs】The Orange And Color Lit By The Orange Lights Make For A Great Blend Of Colors To Warm Up Any Places.Thanksgiving String Lights Are Suitable For Thanksgiving, Christmas, Holiday Decoration, Family Gatherings, Autumn Parties, Birthday Parties, Свадби, есен, кампување и други украси за празници, овозможувајќи ви да уживате во незаборавно искуство на фестивалот. LED светла за жици за Ноќта на вештерките, декорацијата на просторијата Денот на благодарноста, светлата, новата жица на отворено, жицата на светло од јаворова сијалица. Нови мониста за заштеда на енергија LED бакарна жица, LED бакарна жица Декоративни светилки;. Опсег на примена : Спална соба, дневна соба, продавница, прозорец, отворено, декорација на празници, итн. Имитирана дизајн на сијалицата, 10 транспарентни држачи за метални ламби на школка, секоја сијалица има 5 топла лесна бакарна жица предводена од ламби.