Valiclud 6pcs чорап кука метал куки wallид што виси куки метални закачалки за камин за висечки божиќен wallид виси држач за камин за порибување куки за порибување куки за кам?
  • Неодамнешно

Valiclud 6pcs чорап кука метал куки wallид што виси куки метални закачалки за камин за висечки божиќен wallид виси држач за камин за порибување

DEN 200.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач за порибување на Божиќ : Овие уникатни куки за мантили не бараат нокти или завртки, нема да оставиме зад себе грди марки и ја оштетуваат површината на мебелот по празниците Носител на мантија од Божиќ : Куките се изработени од квалитетен метал, што не е лесно, не е лесно да се свитка и може да има одредена тежина. Држач за порибување на Божиќ : Куката е разноврсна и може да биде на многу предмети. Ви дава добро корисничко искуство. Божиќна декорација : Куките се изработени од квалитетен метал, кој е силен и не е лесен за кршење, не е лесен за свиок и може да носи одредена тежина. Порибување на мантили : Носителот е многу погоден за виси Божиќни чорапи и работи во секојдневниот дом, училиште и канцеларија. Пакетот вклучува 6 x Карактеристики на куки за порибување на камин -боја : Златна Божиќна закачалка за порибување. -ИЗИЗА : Околу 12.39 Во куките за порибување на Божиќ. -Материјал : Метална Божиќна декорација. - Решетката за чорапи со кука има исклучителен и низок клуч дизајн, кој нема да се меша со други Божиќни украси на носителите на порибување на мантили за мантија. - Прекрасниот и нежен дизајн може да помогне да се покаже убавината на Божиќните чорапи и другите предмети за Божиќ што виси за wallид. - Широко е во мантил и камин, што е многу погодно за зголемување на празливиот држач за чанти за празнична атмосфера.