Предводена Божиќна декоративна пијачка за пијалаци батерија за одмор за одмор спална соба забава во затворен роденденски свадба декорација жица светла дополните?
  • Неодамнешно

Предводена Божиќна декоративна пијачка за пијалаци батерија за одмор за одмор спална соба забава во затворен роденденски свадба

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Убав дизајн Текстурираната завршница се користи за да изгледа убаво кога не се осветлува, додека топол сјај може да се користи за да се создаде празнична атмосфера кога се осветлува. Изработено е од висококвалитетна пластика и издржлив. Светло за заштеда на енергија. Овие ламби се заштедуваат на енергија и се изработени од висококвалитетна пластика. Тие се издржливи и не се лесно оштетени. Тие обезбедуваат трајна употреба и боја за вашата соба. Совршен за фестивали, забави и други прослави, можете лесно да го обесувате на wallsидови, прозорци, врати, дрвја, итн. Совршена декорација. Ноќе, шармантните светла ќе бидат поубави, додавајќи совршена атмосфера во вашата околина. Тоа сигурно ќе ви донесе чувство на луксуз и романса. LED Божиќна декоративна пијачка ламба за батерии за забава за одмор во затворен роденденски свадбен декорација Стринг светла Дополнителна долга материјал : Пластична светлина Извор : LED применливи места : дневна соба, трпезарија, свадба, празник вклучувајќи : 1 * ламба за вшмукување чаша, 1 * кутија за батерии кутија (Три бр.