Хангер за закачалка за венец Winomo 100pcs Божиќни украси куки куки новогодишно дрво закачалка метални куки во облик на Божиќни топки новогодишна елка виси декорација д?
  • Неодамнешно

Хангер за закачалка за венец Winomo 100pcs Божиќни украси куки куки новогодишно дрво закачалка метални куки во облик на Божиќни

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Божиќна закачалка за украси може да носи тешки написи Подобро да се одржи широк спектар на предмети, како што се палта, капи, чанти, чадори, крпи или облеки, итн. Закачалците на Божиќното дрво го олеснуваат остатокот од украсот, да донесат украси за одмор на следното ниво. Куки за украси за празници исто така добри колекции за деца, сите тие се добро изработени без остри рабови, безбедни и издржливи. Божиќното дрво го кука лесно на гранките без да се заплетка или заглавува. Божиќна закачалка за украси може да носи тешки написи. Подобро да се одржи широк спектар на предмети, како што се палта, капи, чанти, чадори, крпи или облеки, итн. Закачалците на Божиќното дрво го олеснуваат остатокот од украсот, да донесат украси за одмор на следното ниво. Куки за украси за празници исто така добри колекции за деца, сите тие се добро изработени без остри рабови, безбедни и издржливи.