Божиќни Обесени Украси Од Снегулки, 6 парчиња 3Д Бели Сребрени Снегулки Обесена Венец За Роденден На Принцезата Од Мраз Нова Година Забава, Празнична Врата За Украс?
  • Неодамнешно

Божиќни Обесени Украси Од Снегулки, 6 парчиња 3Д Бели Сребрени Снегулки Обесена Венец За Роденден На Принцезата Од Мраз Нова

DEN 1008.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❄[ВРЕДНИ ПАКЕТ] - пакет вклучува 6 парчиња хартија снегулка орнаменти во 2 боја бела и сребрена; 3 Големина : 9,75 инчи, 7,75 инчи, 5,57 инчи ⛄[ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ]-Изработени од висококвалитетни бисерни хартиени материјали, кои се издржливи и не се лесни за набори. Хартијата е доволно густа за да ја задржи формата и може повторно да се користи со години. ❄[УНИКАТНИ 3Д СНЕГУЛКИ] - секој висечки декор од снегулка доаѓа со речиси невидливо јаже од 14,5 инчи што е погодно да го закачите насекаде. Една снегулка е составена од 3 парчиња хартија. Вие само може да се свитка по должината на шиење цвест да се ДОБИЕ 3Д топката снегулки! И можете да ја вратите во првобитната форма за складирање. ⛄[ЗИМСКА ДЕКОРАЦИЈА НА ЗЕМЈАТА на ЧУДАТА] - овие снегулки совршено се совпаѓаат за закачување Украси За Новогодишна елка и прозорци, особено за украсување забави За Божиќ, Нова година, туш за бебиња, замрзната забава, свадба, годишнина итн. Донесете силна зимска атмосфера на земјата на чудата во вашата забава или дом!. ❄[100% ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАДОВОЛСТВО ] - ако добиете испукани производи или не сте 100% задоволни со нашите производи, слободно контактирајте ја нашата услуга за клиенти.