Исклучителни божиќни украсни подароци, Торба За Подароци За Божиќна Органза Од 20 парчиња, Торби За Бонбони За Божиќна Корист со Ознаки За Подароци од 20 парчиња, Лен?
  • Неодамнешно

Исклучителни божиќни украсни подароци, Торба За Подароци За Божиќна Органза Од 20 парчиња, Торби За Бонбони За Божиќна Корист со Ознаки За Подароци

DEN 1112.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАТЕРИЈАЛ : овие торби за подароци од органза се направени со премиум проегирна органза, сатенската врвка за влечење ги прави торбите од органза лесни за затворање и отворање КОЈ ПАКЕТ ВКЛУЧУВА : пакетот содржи вкупно 20 парчиња Торби За Органза во 2 различни стилови,а пакетот е опремен и со Ознаки За Подароци од 20 парчиња,Лента од 20 парчиња И Тока Од Ѕвезда од 20 парчиња, Овие стилови можат да ги задоволат вашите personal преференции и количината е доволна за да се исполнат вашиот секојдневен живот и употреба на фестивалот. ЛЕСНИ за УПОТРЕБА : торбичките со Врвки имаат дизајн на врвка, така што е полесно да се извлечат предмети од оваа торба и да се одржуваат чисти предмети за практично складирање.Торбичката за врвки е многу убава и силна и лесна за врзување. ГОЛЕМИНА : овие чисти Кеси Од Органза се приближно. 10х12см, кои се погодни за да содржат мали предмети. Доколку имате какви било други потреби, ве молиме контактирајте не преку е-пошта, ние сме секогаш на ваша услуга, ви благодариме за покровителството и ви посакуваме среќен живот!. МАТЕРИЈАЛ : овие торби за подароци од органза се направени со премиум проегирна органза, сатенската врвка за влечење ги прави торбите од органза лесни за затворање и отворање. КОЈ ПАКЕТ ВКЛУЧУВА : пакетот содржи вкупно 20 парчиња Торби За Органза во 2 различни стилови,а пакетот е опремен и со Ознаки За Подароци од 20 парчиња,Лента од 20 парчиња И Тока Од Ѕвезда од 20 парчиња, Овие стилови можат да ги задоволат вашите personal преференции и количината е доволна за да се исполнат вашиот секојдневен живот и употреба на фестивалот. ЛЕСНИ за УПОТРЕБА : торбичките со Врвки имаат дизајн на врвка, така што е полесно да се извлечат предмети од оваа торба и да се одржуваат чисти предмети за практично складирање.Торбичката за врвки е многу убава и силна и лесна за врзување. ГОЛЕМИНА : овие чисти Кеси Од Органза се приближно.

Material:
Zinc alloy, kraft paper, organza
Color:
Red,Green
Size:
Star buckle
Package Includes:
20 x Buckles with bells:
20 x Tags:
20 x Bags:
20 x Strings:
Note:
1. Size for manual measurement, there may be a 0 to 1 cm error, belongs to the normal phenomenon.:
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :