Vicasky Hotfix Rhinestones Свадба фустанот Sequin Sew 3pcs rhinestones Облека везена апликација невестински закрпи за шиење за палто појас за декорација на половината на градите, розово з?
  • Неодамнешно

Vicasky Hotfix Rhinestones Свадба фустанот Sequin Sew 3pcs rhinestones Облека везена апликација невестински закрпи за шиење за палто појас

DEN 192.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Закрпи за закрпи Декорациите за закрпи за облека се погодни за дома, прилагодена продавница, продавница за облека, трговски центар, Занаетчиски занаетчиски закрпи железо или шијат облека или ранец ќе ги направат попривлечни и карактеристични. Практични и романи Rhinestone облик на облик за облека, здолниште, додатоци за коса, ракотворби,. Блинг железо на закрпи ткаенината на лепенката за облека е еластично и удобно, со добро чувство на рака. Стапете на закрпи Оваа апликација на Rhinestone е погоден за ремени за венчаници, кристални појаси и високи потпетици; Исто така, може да биде како декорација за додатоци за поправка на облека DIY; Уште поважно, исто така е добар избор да се користат овие лепенки за железо за да се направат занаети. Ironелезо на кристално аплицира прекрасен подарок за вашето семејство, колеги и пријатели кои сакаат активности за DIY. Закрпи за закрпи Декорациите за закрпи за облека се погодни за дома, прилагодена продавница, продавница за облека, трговски центар,. Занаетчиски занаетчиски закрпи железо или шијат облека или ранец ќе ги направат попривлечни и карактеристични. Практични и романи Rhinestone облик на облик за облека, здолниште, додатоци за коса, ракотворби,. Блинг железо на закрпи ткаенината на лепенката за облека е еластично и удобно, со добро чувство на рака. Стапете на закрпи Оваа апликација на Rhinestone е погоден за ремени за венчаници, кристални појаси и високи потпетици; Исто така, може да биде како декорација за додатоци за поправка на облека DIY; Уште поважно, исто така е добар избор да се користат овие лепенки за железо за да се направат занаети.