Силиконска Сликарска Подлога - Силиконска Занаетчиска Подлога, Силиконска Подлога За Боја,Занаетчиска Подлога, Силиконски Душеци За Занаети, Детска Занаетчиска М?
  • Неодамнешно

Силиконска Сликарска Подлога - Силиконска Занаетчиска Подлога, Силиконска Подлога За Боја,Занаетчиска Подлога, Силиконски Душеци За Занаети,

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?①Големина на производот 20" € 16 " инчен Силиконски Уметнички Мат со Чаша, совршена големина и дебелина, Совршен за љубителите на сликарството ?●Креатор Силиконски Занаетчиски Душек За Сликање И Занаети ● Секој силиконски лим има 16 ткаенини за боја за одделно држење на повеќе бои и 2 голем централен резервоар за ефикасно мешање. исто така, има чаша за чистење четка што се склопува, може навреме да ја исчисти четката за вас. Не само тоа,левата и дното на овој творец силиконски мат дизајниран со скала, попогодно за вашата уметничка креација. ?●Силиконски Душеци За храна За Занаети изработени од 100% силикон за храна, флексибилни, нелепливи пигменти, водоотпорни, отпорни на топлина, не избледени, не-боење, издржливи, не се лесни за деформација или кинење. ?①Лесно За Чистење И Чување. Оваа уметничка силиконска подлога може да се исчисти со врела вода или ладна вода, да се исчисти со крпа и да се избрише топла вода со сапуница.