Imeyle 10 инчи x 30 стапки Ноќта на вештерките деко -лента за мрежи за метални фолија црна/виолетова/сребрена/портокалова ролни за Ноќта на вештерките што прават материј?
  • Неодамнешно

Imeyle 10 инчи x 30 стапки Ноќта на вештерките деко -лента за мрежи за метални фолија црна/виолетова/сребрена/портокалова ролни за

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Висок квалитет? Овие ленти за мрежи за венци се изработени од високо квалитетен материјал, оваа мрежа е флексибилна, лесна, водоотпорна, еднократна и издржлива Нашата лента за мрежи може да ја одржи својата форма добро, а рабовите на нашата деко -мрежа се чисти, не губат нишки На вашите креации. ? Шарено? Секој пакет вклучува четири ролни од 10 инчи деко -мрежи, кои се дизајнирани со светли бои и фолија. Блак со сина фолија, виолетова со виолетова фолија, сребро со сребрена фолија, портокалова со портокалова фолија. ? Одлична големина? Секоја мрежа за ролна деко е ширина 10 инчи и долга 30 стапки (10 јарди). Можете да ги исечете или обликувате во какви било дизајни според вашиот избор. ? Широка употреба? Овие мрежи за венци се погодни за многу ракотворби што прават, совршени за правење лакови, венци, венци, корпи за подароци, да ви помогнат да создадете прилично декоративен ефект. Исклучен за Ноќта на вештерките, есента, Велигден, Св? После продажбата? Ако не сте задоволни со овие ленти за мрежи за венци, не двоумете се да не контактирате во кое било време, ќе се обидеме да се потрудиме да го решиме вашето прашање.

Material:
polypropylene with metallic foil
Color:
Black/Purple/Silver/Orange
Size:
approx. 10 inches in width, 30 feet in length
Package Included:
4 rolls Deco Mesh
Note:
Please allow a little error on the size due to manual measurement.:
The color might exist slightly difference due to different displays.: