Yicbor 12 '' x 20 '' Слободно движење за лизгање на матката за ватирање на матката со мавтана грб, само-лепливо слободно движење и лесно лизгање на лисјата со решетка со реш?
  • Неодамнешно

Yicbor 12 '' x 20 '' Слободно движење за лизгање на матката за ватирање на матката со мавтана грб, само-лепливо слободно движење и лесно

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

12 "x20" поли -мат со масна површина за лесно движење на ткаенина во ватирање на слободно движење Означено со решетка од 1 инчен и агли од 30/45/60 степени за поголема точност и насоки. Зачудувачкиот грб се придржува кон површината за шиење и е отстранлив. Пред-исечена дупка за поставување на игла. Внимание : Табелата за проширување не е вклучена. 12 "x20" поли -мат со масна површина за лесно движење на ткаенина во ватирање на слободно движење. Означено со решетка од 1 инчен и агли од 30/45/60 степени за поголема точност и насоки. Зачудувачкиот грб се придржува кон површината за шиење и е отстранлив. Пред-исечена дупка за поставување на игла. Внимание : Табелата за проширување не е вклучена. Инструкции за употреба 1. Отстранете ја заштитната поддршка 2. Позиција Така иглата е усогласена со центарот на отсечен квадрат за да се овозможи кучиња за добиточна храна 3.