КЕСЈОО Еластичен Појас Широк Појас Еластична Лента Цветни Дезени Памучна Ткаенина Лента За Шиење Лента За Коса Вратоврска За Коса Плетенка Еластично Јаже ЗА Сам З?
  • Неодамнешно

КЕСЈОО Еластичен Појас Широк Појас Еластична Лента Цветни Дезени Памучна Ткаенина Лента За Шиење Лента За Коса Вратоврска За Коса

DEN 142.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Украсени ќе костим со овие еластични лента бенд, повеќе исклучителна и деликатна Еластичната лента во опсегот на дозволена еластична деформација на истегнување, лесно може да ја врати оригиналната должина без деформација. Одлично за материјали за додатоци за облека за домаќинство или употреба како ремен за лента за пакување. Може да се истегне, собере или да се користи за затворање на работ на цвест со преклопување долж централната вовед за секој проект. Широка Лента Еластична Лента Цветни Дезени Памучна Ткаенина Лента За Шиење Лента За Коса Вратоврска За Коса Плетенка Еластично Јаже ЗА Самостојни Занаети Ткаенина Торба. Опис занаетчиските проекти се секогаш фасцинантни, бидејќи можете ДА ГИ НАПРАВИТЕ вашите омилени услуги со разни видови предмети. Оваа еластична лента е една од најидеалните украси. Може да се исече до која било должина што ви треба и да одговара за повеќето рачно изработени занаети.