7.1oz Премиум влакна Пополнување, Полиестерско влакно полнење за полнење перница за полнење со перница за полнење, висока еластичност Пополнете влакна за полнети жи?
  • Неодамнешно

7.1oz Премиум влакна Пополнување, Полиестерско влакно полнење за полнење перница за полнење со перница за полнење, висока еластичност

DEN 185.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Премиум влакна : 200g/71oz Премиум влакна Пополнување. Тој е спакуван со вакуум и треба да се отвори и да се остави да застане неколку часа за да добие меки и меко памучно подлога. Висококвалитетен материјал : Памукот за полнење е изработен од висококвалитетни материјали, со фини влакна и добра еластичност, погоден за пополнување. Изработка : полнењето со перници е рециклирано и со висок квалитет. Може да се користи за полнети кукли, перници, итн. Нема да ја изгуби својата меки мекост поради миење. Широк спектар на употреби : полнење со перница може да се користи за кукли, перници, перници, кенили за миленичиња, итн. Забелешка : Овој памук за полнење има мал капацитет и може да се користи само за пополнување мали кукли, итн. Ако треба да направите перници и други пломби за кои е потребно повеќе пломби, треба да купите производи со поголема грам тежина. Премиум влакна : 200g/7.1oz Премиум влакна Пополнување. Тој е спакуван со вакуум и треба да се отвори и да се остави да застане неколку часа за да добие меки и меко памучно подлога. Висококвалитетен материјал : Памукот за полнење е изработен од висококвалитетни материјали, со фини влакна и добра еластичност, погоден за пополнување. Изработка : полнењето со перници е рециклирано и со висок квалитет. Може да се користи за полнети кукли, перници, итн. Нема да ја изгуби својата меки мекост поради миење. Широк спектар на употреби : полнење со перница може да се користи за кукли, перници, перници, кенили за миленичиња, итн.