Еластична Лента за Шиење 10 дворови 20мм Висока Еластична Лента Копче Дупка Плетена Лента За Гумена Лента Појас За Половината Се Протега Јаже САМ Сам Додатоци За Шие?
  • Неодамнешно

Еластична Лента за Шиење 10 дворови 20мм Висока Еластична Лента Копче Дупка Плетена Лента За Гумена Лента Појас За Половината Се Протега

DEN 596.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер Земја Како Што Е Означено. Еластиката е изработена од полиестер со добар квалитет кој е издржлив и практичен. Со силна еластичност и флексибилност. Големината на еластичната лента за шиење е 20мм во ширина, 10 јарди во должина. Кабелот доаѓа со дупки за копчиња низ кои е погодно за да можете да ја прилагодите облеката според должината/ширината што ви е потребна. Еластичните ленти со дупки може да се користат за перики, ленти за коса, ленти за глава, долна облека/долна облека, панталони, спортска облека, здолништа, шиење, занаети, САМОДОВЕРБА итн. Шиењето со еластична лента може да се прилагоди и за промена на големината на облеката, погодна за ремени, ракави, деколте, ракотворби и многу повеќе. Може да се користи за домашен декор или ремени, ремени, занаети, чипка, ленти за глава, здолништа, ракави, ленти за глава, чипка, па дури и САМ накит.