Широк 1/8 Инчи, 109 Јарди Еластична Лента Со Црна Плетенка За Маски-Полиестерски Влакна, Плетен Еластичен Кабел Од Природна Гума За Шиење, Маски | Еластично Јаже За Врз?
  • Неодамнешно

Широк 1/8 Инчи, 109 Јарди Еластична Лента Со Црна Плетенка За Маски-Полиестерски Влакна, Плетен Еластичен Кабел Од Природна Гума За Шиење,

DEN 210.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВИСОК КВАЛИТЕТ : Изработен од висококвалитетен Полиестер и Природна Гума Оваа еластична лента е силна, цврста и издржлива што ви дава удобно и дише чувство и може да се скрати во должина ако сакате. Тоа нема да ја повреди вашата кожа. Како еластична лента на маската, нема притисок врз ушите. СПЕЦИФИКАЦИИ : црната плетена еластична лента со висока еластичност е широка 1/8 инчи (3 мм) и долга 109 јарди, доволно должина за задоволување на вашите различни потреби како што се шиење, правење маски и разни други места. ПЛЕТЕНА ЕЛАСТИКА : плетената еластика е мека, лесна еластика што може да се користи директно против кожата. Не се стеснува кога ќе се истегне.Плетената еластика може да се зашие директно на ткаенината без да влијае на квалитетот на истегнување.Плетената еластика може да се користи во внатрешноста на обвивките или да се зашие директно на ткаенините.