15 парчиња глава на глувчето со глава на глава Ченил железо на закрпи, bojuegzi симпатична лак глувче закрпи извезени закрпи поставени шие на везена апликација златна ж?
  • Неодамнешно

15 парчиња глава на глувчето со глава на глава Ченил железо на закрпи, bojuegzi симпатична лак глувче закрпи извезени закрпи поставени шие на

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вклучен пакет willе добиете 15 парчиња глави на глувчето со глувчето Chenille Iron на закрпи, живописни бои, класични стилови, секој стилови на закрпи имаат 5 различни бои за да ги задоволат вашите различни потреби за занаетчиски занаети за шиење Предлози за употреба Со нашите закрпи за везење на главата на глувчето за глава на глувчето, ние силно препорачуваме да користите игла за шиење за да го прикачите замокот или лак на главата на главата на глувчето на облеката или капита по пеглање за подолга услуга. Добро изработено Овие слатки замоци за замок на замокот на глувчето за шиење на облека изработени од висококвалитетен chenille, слатки обрасци, живописни бои, рачно изработени, можат да се користат на облека долго време. Широк спектар на апликации - Нашиот шарен лак глушец замок за заливот на железо, закрпи во форма на замок и лак се погодни за најразлични сцени и може да се користат за украсување на компјутери, мобилни телефони, wallsидови, училишни кеси и други предмети како што се џемпери, фармерки, марами, капи, кошули, торби и некои други занаети со ткаенини, убави и симпатични, додавајќи го вашиот секојдневен живот. Сладок подарок Прекрасни и симпатични уши на глувчето замокот лак железо на везени закрпи е сладок и уникатен совршен подарок за вашето дете да го собере и е совршен додаток на вашата облека!. Вклучен пакет willе добиете 15 парчиња глави на глувчето со глувчето Chenille Iron на закрпи, живописни бои, класични стилови, секој стилови на закрпи имаат 5 различни бои за да ги задоволат вашите различни потреби за занаетчиски занаети за шиење. Предлози за употреба Со нашите закрпи за везење на главата на глувчето за глава на глувчето, ние силно препорачуваме да користите игла за шиење за да го прикачите замокот или лак на главата на главата на глувчето на облеката или капита по пеглање за подолга услуга.