7 пакувања код за шиење за шиење на код за шиење на нишка за отстранување на конец за отстранување на конец за реновирање на алатки за ножици на конец за сите видови ?
  • Неодамнешно

7 пакувања код за шиење за шиење на код за шиење на нишка за отстранување на конец за отстранување на конец за реновирање на алатки за ножици

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакет : 7 парчиња шиење шив за шиење, сет содржи 2 големи риперчиња за бод, 3 алатка за избор на мали конец, 2 ножици што се користат за сечење на конец, лесен за носење во торбите Добро изработено : Главниот дел од отстранувачот на бод е изработен од висококвалитетна легура, а рачката на отстранувачот на бод е изработена од еколошки висококвалитетна пластика.Сиксорите се уникатно дизајнирани и поостри. Добро работете : Големиот отстранувач на нишки е исто така компетентен за подебели навои, додека малиот отстранувач на навој е поповолна кога се користи во тесен простор. Кога краевите на конецот се релативно кратки и мора да се отстранат, функцијата на ножиците со две бои е уште поголема. Лесно поправање. Значи, нивната комбинација е доволно моќна за да ги задоволи вашите потреби за шиење. Дизајн на безбедност за заштита : рачката на бод што не е направена од безбедна пластика, на крајот на вилушката има црвена тркалезна топка што спречува да се заглави ткаенината или искината. од тоа да биде повреден случајно за време на работењето. Широки апликации : Бод за шиење може да се користи за отстранување на етикетите за облека, краевите на конецот, сечење, цвест, изберете шевови, работа исклучително добро на сите типови нишки, погодни за облека, панталони, завеси, вкрстено бод, капи итн. Пакет : 7 Пакет : 7 Пакет : 7 Компјутерот за шиење на шиење на компјутери, сет содржи 2 големи риперчиња за бод, 3 алатка за избор на мали конец, 2 ножици што се користат за сечење на конец, лесен за носење во торбите. Добро изработено : Главниот дел од отстранувачот на бод е изработен од висококвалитетна легура, а рачката на отстранувачот на бод е изработена од еколошки висококвалитетна пластика.Сиксорите се уникатно дизајнирани и поостри. Добро работете : Големиот отстранувач на нишки е исто така компетентен за подебели навои, додека малиот отстранувач на навој е поповолна кога се користи во тесен простор.