Nuobesty DIY комплети 3 парчиња занаетчиска пена мечка полистирен пена пена моделирање мечка цветни аранжмани за DIY уметности свадба свадба на вinesубените украси за зана?
  • Неодамнешно

Nuobesty DIY комплети 3 парчиња занаетчиска пена мечка полистирен пена пена моделирање мечка цветни аранжмани за DIY уметности свадба свадба

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал од пени, мала тежина, лесна за обликување и потрајни Можете да украсите според ваш вкус. Можете да користите графити со боја или блиц дијаманти за да ја залепите целата мечка и да уживате во времето на родителско дете со вашите деца. Може да се користи во рачно изработени занаети за деца, градинки, ден на вalentубените, итн. Декорирајте со панделки, свилени цвеќиња или други мали додатоци за да го создадете вашиот омилен изглед. Уживајте во пријатно време со пријателите или членовите на семејството и зголемете ја меѓусебната ectionубов. Материјал од пени, мала тежина, лесна за обликување и потрајни. Можете да украсите според ваш вкус. Можете да користите графити со боја или блиц дијаманти за да ја залепите целата мечка и да уживате во времето на родителско дете со вашите деца. Може да се користи во рачно изработени занаети за деца, градинки, ден на вalentубените, итн. Декорирајте со панделки, свилени цвеќиња или други мали додатоци за да го создадете вашиот омилен изглед. Уживајте во пријатно време со пријателите или членовите на семејството и зголемете ја меѓусебната ectionубов. Опис Оваа декорација во форма на мечка е изработена од материјал од пени, лесен и издржлив.