2 ролни Божиќни канапски метални пекари канап 220 дворови Божиќно декоративно завиткување на канап за занаетчиски канап за занаетчиски мотор за занаетчиство за Бож?
  • Неодамнешно

2 ролни Божиќни канапски метални пекари канап 220 дворови Божиќно декоративно завиткување на канап за занаетчиски канап за занаетчиски

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Содржина : Вклучува 2 ролни метални канали, секоја ролна е од 100 метри/ 110 двор, доволни жици за широка употреба Изглед : Метална површина во класична боја, не само што може да биде кујна, туку и со ефект на украсување, полна со празнични чувства, погодна за примена со храна во важни фестивали и активности. Уредно пакување : кружено во количка што нема да биде плетена во хаос, лесно за складирање и употреба, нема потреба да се грижите за трошење. Материјал : PE со Twisted String, издржлива и безбедна, не е лесно да се избледи и скрши, може да се примени за многу употреби. За DIY Craft : Погодно е да направите свои занаетчиски проекти или подароци, како што се картички, модел на играчки, интересни гаџети и Божиќно пакување за подароци, можете да дознаете повеќе употреби. Содржина : Вклучува 2 ролни метални канали, секоја ролна е од 100 метри/ 110 двор, доволни жици за широка употреба. Изглед : Метална површина во класична боја, не само што може да биде кујна, туку и со ефект на украсување, полна со празнични чувства, погодна за примена со храна во важни фестивали и активности. Уредно пакување : кружено во количка што нема да биде плетена во хаос, лесно за складирање и употреба, нема потреба да се грижите за трошење. Материјал : PE со Twisted String, издржлива и безбедна, не е лесно да се избледи и скрши, може да се примени за многу употреби. За DIY Craft : Погодно е да направите свои занаетчиски проекти или подароци, како што се картички, модел на играчки, интересни гаџети и Божиќно пакување за подароци, можете да дознаете повеќе употреби.