Beautyflier® Пакет од 4 Почесни Плетени Жици за Дипломирање Со Реси За Шиење Полиестерско Предиво Почесен Кабел заachенска Наметка за Дипломирани Студенти )
  • Неодамнешно

Beautyflier® Пакет од 4 Почесни Плетени Жици за Дипломирање Со Реси За Шиење Полиестерско Предиво Почесен Кабел заachенска Наметка за

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ќе добиете 4 Парчиња почесни жици за дипломирање, доволно количество за да ги задоволите вашите потреби за употреба Димензии : должина : 67 Инчи со мека Ресна, 4" Ресни На Секој Крај. Секој крај е заврзан и завршен со брилијантна и мека заглавена ресна. Значаен сувенир : овие ресни за дипломирање можат да бидат прекрасен сувенир за вашата церемонија на дипломирање, да одговараат на вашатаachенска униформа иachенска капа за да ја создадат вашата ексклузивна меморија, тие можат да создадат најскапоцени спомени за вас. Одговара И За Деца и За Возрасни, Почесни Жици За Дипломирање за средношколци/средношколци, дипломи, магистерски и Докторски дипломи. Совршен за надополнување на капа и наметка, кабелот за чест е последното парче академски регалии за вашиот изглед на дипломирање. Немојте да изгледате добро, но и да се чувствувате добро.