10 јарди 7/8 Широк мини Пом Пом Пом Мала тркалезна топка раб на раб на топката DIY занаетчиска додаток за шиење за домашна завеса за украсување на перници (бело -10yards)
  • Неодамнешно

10 јарди 7/8 Широк мини Пом Пом Пом Мала тркалезна топка раб на раб на топката DIY занаетчиска додаток за шиење за домашна завеса за

DEN 143.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : 10 јарди , целата ширина на тримабут 7/8 инчи широк , Топката големина1/2inch Боја : Различни бои се достапни. Материјал : 100% квалитетно полиестерско влакно, трајно за употреба, убаво. Убав стил : убава форма, заситени и сјајни бои; Перење и издржлив за долгорочна употреба. Домашна декорација : ткаенината од чипка може да се користи за правење корпи, домашно украсување, облека, пакување подароци, декорација на фустани, занаетчиство, тапацир како завеса и абажур и др. Големина на топката1/2inch Различни бои се достапни100% квалитетно полиестерско влакно, издржливо за употреба, убава убава форма, заситени и сјајни бои; Перење и издржлив за долгорочна употреба. Ткаенината од чипка може да се користи за правење корпи, украс за дома, облека, пакување подароци, декорација на фустани, занаетчиство, тапацир како завеса и абажур и др.