Keyport Parapull 5 -Pack - Premium најлон Паракорд патент се повлекува | Замена на тешки патент за влечење за ранци, торби, чизми, јакни, багаж, чанти и повеќе | Универзален продолже?
  • Неодамнешно

Keyport Parapull 5 -Pack - Premium најлон Паракорд патент се повлекува | Замена на тешки патент за влечење за ранци, торби, чизми,

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Влечење на патент со врвен квалитет на патент X5 - Повлекувањето на патентите за дизајнер на Keyport се конструирани од најлонскиот најлон паракорд и доаѓаат во разнобојно 5 -пакувања : црна, црвена, портокалова, зелена и сина боја Овие повлекувања на најлонски патент во боја на жица се издржливи, и стилски и имаат уникатен отвор (дупка) со дијаметар од 0,16 "(4мм) за поврзување на лабава лабава предмети за носење. Повлечи може да се користат за широк спектар на патенти хаки на ранци, торби, чанти, чизми, чанти, јакни, фармерки, багаж, чанти, чевли и многу. Навистина ви треба. Продолжете, заменете или поврзете - влечењето на лизгачот на патентот на Keyport 5 Направете извонреден додаток за влечење на патент или подеднакво корисен комплет за замена на патент. Тие работат одлично како што се повлекува патентот на ранецот и служат двојна должност со поврзување на ознаките на торбите. Овие најлон Повлекувањето на патентите се задолжителни во нечиј сет на алатки за домаќинства. Извонредни додатоци на Паракорд - Покрај замената на главата на патентите, влечењето на долгиот патент на Keyport Parapull овозможува брз и лесен пристап до низа предмети на EDC, вклучувајќи клучни организатори (како клуч за клучеви и клуч за столб и клуч за клучеви (како што е клучниот стол Слајд на клуч), држачи за клучеви, клучеви, мулти-алатки, џебни ножеви, светилки и многу повеќе. Едноставно извлечете ги од џебот со краевите на кабелот за влечење со лесен зафат.