VOC метални патенти за шиење,#3 златни y заби долги патенти масовно 5 јарди црна лента тапацир со 10 патенти за влечење за занаети за шиење.
  • Неодамнешно

VOC метални патенти за шиење,3 златни y заби долги патенти масовно 5 јарди црна лента тапацир со 10 патенти за влечење за занаети

DEN 255.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Димензија на производот : #3 метални патенти од најголемиот дел од дворот Специјално сечење лесно за шиење на суво чистење и печење. Количина : Пакет 5 јарди тешка патент за шиење со 10 убави и силни совпаѓани патенти. Бои : Бојата на забите од патент е злато со црна лента за патент. Материјал : Нашите метални патенти масовно се изработени од висококвалитетна, подебела лента со патенти и неверојатни метални патенти, и се овластени со меѓународна инспекција, што е трајно и цврсто за употреба. Широка апликација : Можете да го направите тоа за вашите занаети, облека, украсување на костуми и така натаму. Димензија на производот : #3 метални патенти од најголемиот дел од дворот. Специјално сечење лесно за шиење на суво чистење и печење. Количина : Пакет 5 јарди тешка патент за шиење со 10 убави и силни совпаѓани патенти. Бои : Бојата на забите од патент е злато со црна лента за патент.