Caseидах за шиење игла за шиење со 18 игли од не'рѓосувачки шиење, дрвени игли за складирање на чепкалка за заби, преносни занаети за занаети за занаети за дневна употр?
  • Неодамнешно

Caseидах за шиење игла за шиење со 18 игли од не'рѓосувачки шиење, дрвени игли за складирање на чепкалка за заби, преносни занаети

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Дизајн на модерен изглед】 : Електричниот изглед го разликува од другите обични пластични про transparentирни игла за шиење на пазарот, што е многу погодно за оние кои бараат личен стил Доставениот пакет содржи кутија за игла за шиење и 18 игли за шиење. Игли за плетење доаѓаат во три големини : 2,64 во, 2. 【Широка апликација】 : Нема потреба да се грижите за промашување на игли или деца кои играат со овие игли за шиење со рака, овој случај за игла за шиење е многу погоден за складирање на различна големина на игли за шиење. Исто така, може да биде убав држач за чепкалка за заби, можете да го носите кога риболов, кампување. 【Водоотпорен и здрав】 : Користејќи го дизајнот на вртење на низата за да се осигура дека има добри перформанси за затворање, во исто време има и добри водоотпорни перформанси, овозможувајќи ви да ја чувате содржината внатре во безбедна и суво. 【Долг сервисен живот】 : Овој случај за игла за шиење е направен од висококвалитетно дрво, кое е внимателно полирано без никаков чуден мирис и не е лесно деформирано или оштетено.